در این روزها بهترین روش شناخته شده برای یادگیری در ارتباط با هر مبحثی استفاده از اینترنت و برنامه و اپلیکیشنهای کاربردی است، در واقع با استفاده از این اپلیکشینها شما میتوانید بدون شرکت در کلاسهای مربوطه طی زمان کوتاهتری موضوعی را سریعتر یاد بگیرید.
زبان انگلیسی هم یکی از مباحثی است که در زندگی به صورت گسترده مورد استفاده قرار میگیرد و بسیار کاربردی است. در نتیجه میخواهیم به چند نمونه از بهترین اپلیکیشنهای لغات زبان انگلیسی بپردازیم.
1- اپلیکیشن Babbel
اپلیکیشن Babbel برنامهای است که توسط معلمان و اساتید زبان انگلیسی ساخته شده است و با درسهای مشخص شده به کاربران این برنامه کمک میکند تا در مکالمه تقویت شوند و مهارت کافی را پیدا کنند.
شما با توجه به طبقه بندی در درسها میتوانید کلمات و خواستههای خود را در این اپلیکیشن بیاموزید.
Babbel برای انواع مهارتهای زبانی، تمرینهای خاصی را در نظر گرفته است؛ تا آن جا که کاربران میتوانند توسط آن تلفظ خود را آزمایش کرده و آن را تقویت کنند. به طور کلی دروس دسته بندی شده در آن، به دو سطح آسان و دشوار تقسیم شدهاند که میتوانند به شما در حرفهایتر شدن کمک زیادی کنند.
Babbel از بهترین اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی محسوب میشود که یار کمکی خوبی در آموزش زبان برای شما است.
2- اپلیکیشن Rosetta Stone
رز استون یکی از برنامههای شناخته شده و معروف در بین اپلیکیشنهای یادگیری لغات انگلیسی است.
این مجموعهی قدیمی، در ۱۹۹۲ کار خود را شروع کرده است و تا امروز آموزش بیش از ۳۰ زبان را به صورت تخصصی بر عهده داشته و در حال حاضر کاربران متعددی را به خود جذب کرده است و در سایتها و مجلات زیادی از این مجموعه نام برده شده است .
یکی از ویژگیهای خوب این برنامه این است که از زبان فارسی هم پشتیبانی میکند و شما میتوانید معنی کلمات زیادی را در این برنامه پیدا کنید و فرا بگیرید.
در ابتدای کار با رز استون ممکن است کمی سخت و آزار دهنده باشد اما با گذشت زمان و تمرین و یادگیری بیشتر شما پیشرفت بسیار خوبی خواهید داشت.
3- اپلیکیشن Duolingo
دولینگو نیز در کنار دیگر اپلیکیشنهای مطرح زبان آموزی دنیا طرفداران بسیار زیادی دارد و بیش از 35 زبان در دسترس کاربران در این برنامه برای یادگیری زبان قرار گرفته است.
این اپلیکیشن به شما کمک میکند تا در درک مطب، گفتار، نوشتن و شنیدن را در خود تقویت کنید و راههای سریعتری برای ارتباط با دیگران یاد بگیرید. از این برنامه در دانشگاهها و مدارس متعددی برای آموزش زبان مورد استفاده قرار میگیرد.
یکی از مزیتهای اپلیکیشن دولینگو رایگان بودن آن است و شما میتوانید با حالت بازی و سرگرمی هم به سادگی از برنامه استفاده کنید و هم زبان بیاموزید. در توضیحات هر درس به کلمات و مباحث آموزشی به ساده ترین شکل ممکن پرداخته شده است. در این برنامه گرامر را به شما به صورت کتابی نمیآموزند بلکه شما با کمک اموختههایتان می توانید در چگونگی استفاده از آموزهها پیش بروید.
وجود سیستم امتیازدهی باعث میشود کاربران این برنامه به دنبال ادامهی یادگیری بروند. شما هر هفت روز در یک مسابقه قرار میگیرید که باعث تغییر سطح شما به سمت پایینتر یا بالاتر میشود.
با این اپلیکیشن زبانهای زیادی را میتوانید بیاموزید، اما متأسفانه از زبان فارسی پشتیبانی نمیکند و به همین خاطر بخش فارسی ندارد.
دولینگو یکی از بهترین اپلیکیشن یادگیری زبان انگلیسی است.
4- اپلیکیشن Memrise
اگر به دنبال برنامهای هستید که آموزش و سرگرمی را همزمان برایتان فراهم کند برنامه ممرایز را به شما پیشنهاد میکنم.
اپلیکیشن ممرایز برنامهای سرگرم کننده و آموزنده است. این اپلیکیشن از سال ۲۰۱۰ کار خود را آغاز کرده، و در طی این سالها کاربران بسیار زیادی را با خود همراه کرده است. کاربران این برنامه میتوانند در جهت سرگرمی و همچنین آموزش در کنار یکدیگر وقت بگذرانند.
یکی از معایب این برنامه پرداخت هزینه در صورت استفاده از تمام امکانات اپلیکیشن است، اما در نسخهی رایگان همچنین میتوانید نکات و کلمات بسیاری یاد بگیرید. در این اپلیکیشن ویدیوهایی بارگذاری که تلفظهای اصلی لغات در آن وجود داشته و در اختیار زبان آموزان قرار گرفته و از این طریق می توانند تلفظ بهتر را بیاموزند. شما می توانید با استفاده از امکانات و فلش کارتهای موجود در این برنامه و صرف وقت مناسب به نتیجهی مطلوبی در بالا بردن سطح زبان انگلیسی خود، برسید.
5- اپلیکیشن Drops
این اپلیکیشن جذاب و سرگرم کننده با استفاده از تصاویر به سادهترین شکل ممکن لغات زبان انگلیسی را به شما میآموزد.
روش اصلی برنامه Drops این است که شما به مرور زمان کلمات را بیاموزید و ان را با تصاویر یاد بگیرید تا نقش بهتر و سریعتری در ذهن شما داشته باشد. اگرچه که تمرین روزانه هم موضوع مهمی است و با تمرین و تکرار، شما میتوانید سریعتر و بهتر زبان را یاد بگیرید.
از معایب اپلیکیشن Drops این است که مبلغ مشخصی را باید بعد از ساعت مشخصی بپردازید تا بتوانید از باقی آموزشها بهرهی کافی ببرید اما با این وجود باز هم به بخش آمارهای مطالعاتیتان دسترسی خواهید داشت؛ بخشی که به شما پاسخهای درست و غلط و کلمات آموختهشده را نشان میدهد. اگر هم بر روی یک لغت در این لیست ضربه بزنید، میتوانید تلفظ آن را دوباره بشنوید.
6- اپلیکیشن FluentU
اپلیکیشن فلوئنت یو در دستهی بهترین برنامههای یادگیری لغات زبان انگلیسی است، اما با این وجود به صورت رایگان در دسترس مردم قرار ندارد و این مسأله از معایب این اپلیکیشن محسوب می شود و در صورت استفاده از آن باید اشتراک ماهانه خریداری شود، برای افرادی که میخواهند به صورت دقیقتر و عمیقتر زبان انگلیسی را یاد بگیرند و با لهجهی روانتری در خارج کشور صحبت کنند، برنامه FluentU گزینهی خوبی می تواند باشد.
با استفاده از برنامه FluentU میتوان اخبار و موزیک ویدیو و مطالب به روز را نیز به زبان انگلیسی مشاهده کرد و با کمک آن زبان انگلیسی را آموخت.
شما میتوانید با دنبال کردن انواع مطالب در این برنامه اعم از خبرها و روزنامهها و غیره تسلط کاملتری بر کلمات انگلیسی داشته باشید.
تنها هدف این اپلیکیشن این است که زبان انگلیسی را پیشرفتهتر از زبان آموزان عادی یاد بگیرید.
7- اپلیکیشن همیارزبان
شما در برنامه همیار زبان میتوانید از محتواهای آموزشی فوقالعاده و روشهای جدید و معتبر آموزشی بهرهمند باشید.
محتوای آموزشی این اپلیکیشن، توسط بهترین اساتید ایرانی ساخته شده و همیارزبان برنامه ای مختص ایرانیان است.
روش تدریس همیارزبان، آموزش و آزمون مداوم است. یعنی شما بعد از یادگیری یک مطلب، با یک آزمون مواجه خواهید شد تا مطالبی که آموختید را در ذهن شما تثبیت کند.
یکی از مزایای این اپلیکیشن این است که در صورتی که حوصله خواندن مطالب را نداشته باشید میتوانید از فایل های صوتی موجود در این برنامه استفاده کنید و همین باعث تقویت قدرت شنیداری در یادگیری میشود.
در پایان آموزش با درج کردن اطلاعات مشخص شده در این برنامه، میتوانید در کمترین زمان گواهی خود را دریافت کنید. همیارزبان از بهترین اپلیکیشن ایرانی آموزش زبان انگلیسی محسوب میشود.