آیلتس

شروع آیلتس از صفر | نکات طلایی برای گرفتن مدرک آیلتس

برای شروع آیلتس از صفر از کجا شروع کنم؟ این سوال پرتکراری است که زبان آموزان این روزها بیشتر همیشه از ما میپرسند. برای آن‌که بتوانید قدم اول را محکم بردارید، باید با جزئیات آزمون آیلتس و منابع مناسب برای سطوح مختلف آن به طور کامل آشنا شوید، سپس می‌توانید با با پیروی از راهنمای گام به گام برای شروع آیلتس از صفر، مسیر خود را مشخص کرده و با یک برنامه‌ریزی دقیق به نمره دلخواه خود دست پیدا کنید.

بررسی گام به گام مراحل برای شروع یادگیری آیلتس از صفر

برای شروع آیلتس از صفر با داشتن یک چارچوب مناسب می‌توانید به سادگی مهارت‌های خود را ارتقا داده و شانس خود را برای کسب نمره بالا در آزمون آیلتس افزایش دهید.

مراحل شروع دریافت مدرک آیلتس

یکی از مسیرهایی که می‌توانید با پیروی از آن نمره خوبی در آزمون آیتلس کسب کنید، به صورت زیر است:

انتخاب نوع آزمون بر اساس برنامه مهاجرتی

به طور کلی دو نوع آزمون آیلتس برای متقاضیان مهاجرت در نظر گرفته شده است. اگر تمایل دارید از روش تحصیلی، برای مهاجرت اقدام کنید، باید در آزمون آکادمیک شرکت نمایید. در صورتی که قصد مهاجرت از طریقی غیر از مهاجرت تحصیلی را دارید، باید آزمون جنرال را انتخاب کنید.

در بعضی موارد استثنائاتی نیز وجود دارد؛ در نتیجه بهتر است پیش از انتخاب آزمون، مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به مقصد مورد نظر خود را به صورت کامل بررسی کنید.

تعیین سطح فعلی

قدم بعد این است که بدانید اکنون در چه سطحی هستید. تعیین سطح به شما کمک می‌کند تا بتوانید به دور از تعصب، سطح واقعی زبان خود را بشناسید. نوع کلاس و آموزشی که قرار است در اختیار شما قرار بگیرد، بر مبنای سطح زبان شما انتخاب می‌شود.

تعیین نمره هدف

قبل از اینکه برای آزمون آماده شوید یا در یک کلاس ثبت نام نمایید، مهم است که اهداف خود را به دقت تعیین کنید. به عنوان مثال، ممکن است نمره مدنظر شما 7 باشد و برای شخص دیگری حتی نمره 5 هم کافی باشد. پس لازم است پیش از انجام هر گامی، به وضوح بدانید که به چه نمره‌ای نیاز دارید و بر اساس آن نمره مورد نظر خود را برنامه‌ریزی کنید.

انتخاب بهترین موسسه

انتخاب موسسه و استاد مناسب تاثیر قابل توجهی بر روی نتیجه کار شما دارد. بهتر است پیش از آمادگی برای شروع آیلتس از صفر، با موسسات و اساتید توانمند شهر خود آشنا شوید. البته می‌توانید برای تقویت مهارت‌های خود از منابع موجود در فضای مجازی و کلاس‌های آنلاین نیز استفاده کنید.

انتخاب منبع مناسب 

ابتدا، باید کتابی را انتخاب کنید که به صورت جامع تمام بخش‌های آزمون – شنیداری، خواندن، نوشتن، و گفتاری – را پوشش دهد.شما می‌توانید با استفاده از کتاب‌های کمبریج آیلتس هر 4 مهارت خود را افزایش دهید و با زدن تست‌ها و آزمون‌های داخل کتاب سطح آمادگی خود را بسنجید.

البته در تعیین کتاب های مناسب، لازم نقاط قوت و ضعف خود در هر 4 مهارت زبان شناسایی کنید و منابع برتر تقویت آن مهارت را شناسایی کنید. برای مثال، یک فرد ممکن است در بخش خواندن و درک مطلب بسیار موفق باشد، اما در بخش لیسنینگ، مهارت کافی نداشته باشد. اگر بتوانید در تمامی بخش‌ها به نمره مطلوب خود برسید، موفقیت شما تضمین شده است.

از بهترین کتاب‌های لیسنینگ آیلتس به چاپ رسیده می‌توان به دو کتاب Tactics for Listening (برای لهجه آمریکن) و Listening Extra (برای لهجه بریتیش) اشاره کرد.

مطالب پیشنهادی:

منابع لغت آیلتس منابع اسپیکینگ آیلتس منابع رایتینگ آیلتس منابع ریدینگ آیلتس

برنامه ریزی، رمز موفقیت در آزمون آیلتس

یکی از کلیدهای اصلی موفقیت برای شروع آیلتس از صفر، داشتن یک برنامه ریزی دقیق و واقع بینانه است. این برنامه به طوری که به شما امکان دهد تمام مهارت‌های لازم – خواندن، نوشتن، شنیداری و گفتاری – را به طور متوازن تمرین کنید.
مهم است که برنامه‌ریزی شما شامل دوره‌های مطالعه منظم، تمرینات زبان، و همچنین زمان استراحت باشد تا از خستگی و سوزاندن مراحل اولیه جلوگیری شود. در نهایت، ارزیابی مداوم پیشرفت خود و در نظر گرفتن بازخورد از معلمان یا همکاران می‌تواند در تعیین نقاط ضعف و تقویت آنها بسیار موثر باشد.

سطوح مختلف زبان برای شروع آیلتس از صفر

نمره‌ای که در آیلتس به شما تعلق می‌گیرد در بازه 0 تا 9 متغیر است، طبیعتاً هر چقدر که نمره شما بالاتر باشد، سطح زبان شما نیز بهتر است.

هنگامی که آزمون تعیین سطح می‌دهید، می‌توانید سطح زبان خود را با نمره‌ آیلتس هم‌تراز با آن سطح تطبیق دهید تا بتوانید به بهترین شکل برای تقویت مهارت‌های خود برنامه‌ریزی کنید.

پایین‌ترین سطحی که برای زبان در نظر گرفته شده سطح A1 و A2 است که با نمره آیلتس 0 تا 3.5 تطابق دارد. برای مهاجرت معمولا نمره آیلتس باید از 6.5 به بالا باشد که این نمره با سطح زبان C1 و C2 هم‌تراز است. 

چگونه در آزمون آیلتس از صفر به صد برسیم؟

داشتن نمره آیلتس مناسب برای بسیاری از افراد رویایی دست نیافتنی و دور از ذهن به نظر می‌رسد؛ اما این موضوع تا حد زیادی به پیشتکار و برنامه‌ریزی شما بستگی دارد.

شروع یادگیری و دریافت مدرک آیلتس

اگر تلاش کنید مسیر خود را آهسته و پیوسته طی کرده، از منابع مناسب استفاده کنید و از افراد با تجربه کمک بگیرید، قطعا می‌توانید به سادگی مهارت‌های خود را ارتقا داده و سطح خود را روز به روز بالاتر ببرید.

برای رسیدن به نمره بالا در آزمون آیلتس، باید در قدم اول با سطح زبان و نقاط ضعف و قوت خود به طور کامل آشنا شوید. سپس می‌توانید از طریق آشنایی با انواع مختلف آزمون آیلتس و استفاده از کلاس‌ها و منابع مناسب به هدف خود برسید.

توجه کنید که در ابتدای مسیر شروع آیلتس از صفر، ممکن است نمره‌های شما در حد ایده‌آل نباشید؛ اما قطعا می‌توانید با قدری صبر، تلاش و برنامه‌ریزی مناسب نمره خود را بهبود داده و به حد مجاز برای مهاجرت دست پیدا کنید.

برای گرفتن مدرک آیلتس چقدر زمان لازم داریم؟

مدت زمان لازم از زمان شروع آمادگی برای آزمون آیلتس تا گرفتن مدرک، بستگی به سطح فعلی مهارت زبان انگلیسی شما و هدفی که از گرفتن این آزمون دارید دارد. به طور کلی، اگر سطح زبانی شما متوسط یا بالاتر است، ممکن است ۳ تا ۶ ماه زمان کافی برای آمادگی باشد. این مدت زمان به شما اجازه می‌دهد که با فرمت آزمون آشنا شوید، مهارت‌های خود را در هر چهار بخش آزمون تقویت کنید و با نمونه سؤالات و روش‌های آزمون عملی تمرین کنید.
برای کسانی که سطح زبان انگلیسی‌شان پایین‌تر است، ممکن است نیاز به بیش از ۶ ماه تمرین داشته باشند. مهم این است که برنامه‌ریزی منسجم و منظمی داشته باشید و از منابع آموزشی متنوعی استفاده کنید. همچنین، ارزیابی مداوم پیشرفت خود و انجام آزمون‌های تمرینی به شما کمک می‌کند تا درک بهتری از زمان لازم برای رسیدن به سطح مورد نیاز داشته باشید.

کسب نمره بالا در آیلتس به صورت خودخوان

بسیاری از افراد در ابتدای مسیر خود برای شروع آیلتس از صفر با این سوال مواجه می‌شوند که آیا می‌توان بدون رفتن به کلاس و به صورت خود خوان به نمرات بالایی در این آزمون دست پیدا کرد؟

برای پاسخ به این سوال باید بخش‌های مختلف آیلتس را به صورت جداگانه بررسی کنیم. برای تقویت مهارت در دو بخش Listening و Reading، شرکت در کلاس زبان ضرورتی ندارد و می‌توانید با منابعی نظیر کتاب‌های آموزشی و محتوای اینترنتی به سطح مناسبی برسید.

اما اگر می‌خواهید مهارت‌های Writing و Speaking خود را تقویت کنید، بهتر است در کلاس‌های آموزشی شرکت کنید.

 راهنمایی گرفتن از یک استاد کارآزموده به شما کمک می‌کند تا اشتباهات خود را به صورت دقیق متوجه شوید؛ همچنین برای تقویت مهارت Speaking نیز، بهتر است با شرکت در کلاس‌های تقویت مکالمه، توانایی خود را ارتقا دهید.

کتاب زبان اصلی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا